H/T - Järfälla

Kom och hejja fram oss i våran sista match. Den är sjukt betydelsefull så vi behöver all hjälp vi kan få!

20.00 Tyresö ishall

Bitter Jesper

Jesper är bitter speciellt när han måste sitta själv i en soffa när vi andra planerade stötenresan. Eller jag deltog inte. Jag blir för oseriös när det kommer till att planera. Erik skulle avsluta det hela på ett fint sätt tyckte han, genom att hålla ett tal. Innan han hinner börja så skriker Jepser " Vi vill inte höra, din retorik är som min kompost"
Well spoken

Jespers lya

Igår skulle det vara något slags "stötenmöte" för oss entusiaster som ska åka dit och åka sidor, eller dricka öl.
Detta möte kanske varade i 20 min. Men vi blev klara med allt och har nog fått ordning på det mesta. Men alla förstod ju att det här bara var en dålig ursäkt för att hinka i sig ett par kalla. Men det blev trevligt så ingen skada skedd. Efter en trevligt tillställning hos Martin gick jag, Erik, Johannes och Rönnmark till Tjili. Fråga mig fan inte varför. Helt värdelöst, otrevliga jackinhängare och bartenders som inte kan göre en appletini. Besvikelse. Men sen var det efterfest hos Jeppe. Jag hade aldrig varit där tidigare så det blev en upplevelse. Jespers lya på 27 kvm bestod av ett vardagsrum, plus ett skafferiet och en tv. Jag vill minnas att det stod en säng i vardagsrummet också men jag måste ha sätt i syne. I skafferiet fanns det alla olika sortes pasta du kan hitta inklusive en termos som innehöll havregryn?! varför Jesper? Dessutom hittade jag en planka som stog i hörnet, med spikar i! Jag drog några snabba slutsatser och kom fram till att jesper saknade sin mamma och kände sig hotad utan hennes skydd. Teorin finns inspelad på Jespers telefon eller så kan kika in på hans blogg. Besök aldrig denna lya om ni verkligen inte har något extremt viktigt att utföra där.
Jag fick höra idag att Erik hade varit helt bakom flötet denna kväll. 30 min efter jag hade dragit mig hemåt hade han frågat om jag dragit, han får ett Ja till svar och frågar sen "Var skelli här?" Tack för din uppmärksamhet Erik.


- M

Generösa hån

Det hånas överallt i Tyresö/hanvikens klubb. Igår var vi på safari i Nyköping, mycket skog! Torsk med 2-1 dessutom. Vilken jackpot. Hur som helst på bussresan hem sitter någon och läser ett quiz. Den avgörande frågan lyder "Vad hände den 2 november 1726?" Var av Jimmy häver ur sig "Sillen föddes", ni som inte vet vem Sillen är han vår otroligt gamla lagkamrat i A laget. Nu menar inte jag att han spelade hos oss förut, utan han är bara gammal och spelar hockey. Det absolut bästa i det här är att BJ/AJ killar anammar detta hån och Sillen har inte en aning om vilka de här grabbarna är för några. 

Bye bye kval, eller?

Nu finns det även ingen chans för oss att få kvala. Till mitt försvar... jag skulle ansvara för försvaret idag. Men vad gör jag? Släpper 6 kassar i tron om att det skulle ordna upp sig, men årets viktigaste match slutar i målkalas. För vi lyckades även göra 6, eller fan heller!! Vi gjorde 7 kassar men det lyckades inte domaren fånga med sin värdelösa blick.. Så X i dagens match. Fokus nu Macke. Du kan fortfarande rädda AJ från att kvala. Neråt!!
Ja, jag gillar att prata om mig själv i tredje person.

va fan..

Jag börjar blir lite pissed. Inte bara på mig själv utan allt. Jag fyller snart 20, och vad har jag gjort i mitt liv. Jo, det ska jag lista upp.
Jag har:

Haft en brakfest när föräldrarna har stormat in.
Lärt mig spela ett instrument.
Blivit gripen av polisen.
Lärt mig laga mat.
Lyckats blivit vän med några av mina ex, vilket är helt oförståligt
Tagit springnota på scandis frukost
Haft äventyrligt sexuellt umgänge.
Sovit i baksätet på min bil.
Sätt den största delen av världens bästa filmer, även alla säsonger av Scrubs, OC, Lost och Vänner.
Badat naken i månskenet
Upplevt norrskenet
Blivit portad från en bar, twice

Sen har jag även tränat arslet av mig i hela mitt liv. Borde jag inte hunnit med mer på ungefär 7300 dagar
Jävlar va bitter jag är.

Fast något man alltid kan garva åt när hårlöshets frågan dyker upp i laget så nämn alltid Jespers namn. Bara för att han inte ens fyllt 25 och är mest flint av alla.

och du Jesper.. The Olsen sisters är sjukligt lika!

Feminism

Ledig dag. Eller fram till 4 åtminstone. What to do?
Tänkte på en sak igår.. Hur ska man definiera feminism nu för tiden? Är det feministiskt att klä sig i svart och hata killar, eller att ha Kajsa anka på sitt bankomatkort och klä sig i rosa dräkter? Jag vet inte längre.
 
Idag inleder jag en ny karriär som tränare. Hanviken team 97 kommer höjas till skyarna! De kommer älska mig!


Leverans

Jag vet inte vad som håller på att hända. Har jag råkat ut för samma öde som Isberg? Har jag tappat suget? Jag letar inte ens efter byggmaterial längre!

Men nu ska jag sätta stopp för de här dumheterna! Dags att ta tag i min enda riktiga hobby. Nu har jag haft mitt uppehåll.

En bild på Rasta Sonny och Vider Ludde


Sonny har kommit hem nu btw. Mer vimsig än vanligt. Hängde i Gymnasiet de första dagarna för att han var så sjukt rastlös. Som att det finns mer att göra i TG:s cafeteria ? 

Funderar på att göra bloggen mer bittert inriktad!  

Trist

Inte ens Tzelidis Flickvän kunde leverera på alla hjärtansdag. Ska nog frysa ut hennes blogg. För det är ju det värsta man kan göra!

Bloggvärlden har stannat

Den står helt fast. Det hände något när Picko lämnade oss.

Idag i omklädningsrummet pratades det om dagen. Idag är det alla hjärtansdag. Det pratades om de som har en fast relation och hur vidare dem skulle fira kvällen. Benny visste att han var tvungen att ligga, vilket sänkte hans humör! Vi tycker alla synd om dig. Teddyboy försökte smita undan diskussionen och mumlade något om "jag ska bara hem och sova". Även så Mikko, han hade inte ens köpt choklad till sig själv.
En annan tillbringar dagen med Sonny som kom hem i morse. Han tappre vän d.v.s jag var på Arlanda klockan 7 och mötte upp honom. Blev jag förvånad när han kommer in glidandes med flipp flopp, badshorts och linne?

Nu när jag är herren på täppan ska jag avvakta och se vad mina underleverantörer levererar.

Peace

Nu är jag ledsen.

Jag brukar inte skriva om när jag är riktigt ledsen men nu måste jag få öppna mig.
Picko, lägger ner sin blogg. Vem ska jag nu mäta mig med? Jag känner mig helt tom och jag förstår inte hur jag ska kunna gå vidare.

Tack för alla minnen


R.I.P http://isberg84.blogg.se

Ny väckarklocka?

Jag blev väckt på att märkligt sätt imorse! Jenny ringde 06.45. Jag kommer ihåg att hon lyssnade på jätte hög musik och lät klarvaken. Jag kommer även ihåg att jag frågade varför hon var vaken! hon hade ingen aning.

Vad är det för fel på dig?

image43


Studio 34 Del 2

I Fredags så var det som sagt dags för att studio 34 skulle beträdas. Det blev sjukt lyckat! Alla levererade på topp. Även om 50% av alla drinkar låg på köksgolvet så var det ingen som klagade.
Händelsen var nog när Filip blev fly förbannad över att jag inte kunde lira Jimmy jansson med flickan från det blå för honom på småtimmarna. Men jag tog tag i min talang och komponerade något som liknade allfall! Ohc när jag säger fly förbannad då menar jag att det verkligen brann i ögonen. Han ville verkligen höra.
Fast Simon Nordström var nog den som levererade bäst.
Hemgång för Jesper Och Simon:
Jesper är lite grinig över att han fått betala betala den andra taxin för kvällen och muttrar något rasistiskt som Simon hör och klipper till honom. I samma sekund åker det en polisbil förbi och stannar. Det blir ingen större grej av det men Simon hopper runt och skriker "Bura in mig tjaalalalala". Han blev nog ganska ignorerad för han var inne på msn imorse!
Fredagens sång visade sig komma från KTH. Vilket Manne Menor visste, den mannen vet allt. Vi lade till lite gitarr toner och sedan skreks det för full hals "Viiiiisa fittan får ni popcorn tjaalalalaaa lala la laaaa" Ursäkta språket Mamma.

Ni som missade Studio 34 festen missade något stort. Men nästa blir nog av inom kort!

Lika som bär

Match idag mot visby. Innebär nya straffläggare och brevid Teddy hamnar Victor. En ruggit skön knatte som var en mästare med pucken (körde den berömda innabndyfinten "zorro" med puck och klubba) hur som helst behövde vi inte föreställa oss hur Victor skulle se ut när han växer upp till en man. Utan det var ganska klart.


Studio 34 del 1

Folket har gjort det igen. Snackat så det sår härliga till!
De påstod att Picko var grinig i fredags på studio 34. Men ack vad ni misstog er.
Ni ser mannen längst bak på bilden. Gladare typ får man leta efter.

Adds seriosly thickness to thin hair

Som vi alla vet så är Jesper tunnhårig. Idag kom han glidandes in i omklädningsrummet med ny frisyr och en nyinköpt tub. Min rubrik är döpt efter tubens slogan. 169 kr fick han betala för att han ska se en aning anständigare ut.
Tommy kontrar snabbt med att hans hårinpaktning kostade dubbelt så mycket. Vilka manliga gestalter vi har i laget!


Tommys krull

Vuxenliv

Här kommer man och fixar ett superjobb och tycker att man är kung varje gång man får lön. Men vad gör man? Slösar bort pengarna på massa strunt och här står man och har knappt råd att unna sig lite godis en onsdags kväll.
Så jag säger till er barn som läser min blogg.. Förbered er. Detta är ingen lek. Om det skulle vara lagligt att råna en bank tror jag att det vore ett ruggigt alternativ just nu!
Visserligen kan detta bero på att jag är en mästare på att inte hålla i pengar.

Så jag startar en fond. Rädda Mackes liv. Alla donationer är välkomna.

Glöm inte bort dubbeldejt a la hjärtansdag!

Kocken Nobling


lika som bär

Jesper Liljebladh?                    Pappa Anders?


                  

Bra sverige.

Var ovanlig pigg när jag vaknade imorse. Märkligt med tanke på att klockan hann slå 03.30 innan jag somnade. Kommer til skolan och inser att jag kunnat sova 3 timmar till med tanke på en borttappad lärare. Jävla ufo!
Det blev mycket glamoröst cafeteriahäng! Hörde en av våra älskade invandrare säga " Ge tillbaka min jacka, jag ska i stan". Erik skrattade så hans stora hakparti visade att det finns hopp för fula människor.

Har funderat en del om seriösa saker också. Jag är ju en av sportens stora män, Förutom just Fotboll, Basket och vollyboll, men framför allt fotboll. Det enda jag minns att min tränare sa till mig under min långvariga karriär som höger mitt var "Lindblom din jävla bromskloss". Jag anser inte att jag var någon stjärna men han behöver ju inte vara elak! 

Dessutom fick jag kritik från Sahlgren idag, "Din blogg är värdelös". Han skulle bara vilja vara lika bra som mig. That´s it! 


Glöm inte bort att snart är det  dubbeldejt a la hjärtansdag med Jeppson & Macke. Ni som inte har anmält er, gör det nu. Det börjar bli tajt om platser. 

Good hairday

Som ni alla vet är Sonny ute på fri fot och reser runt. Han har fortfarande inte lagt sina pengar på en frisör och ser därför ut som han gör(!) 
Jag förstår inte hur han fixar det. Måste vara saltvattnet!

Detta är screenshots som jag tog under två videosamtal under samma dag.

 16.43 i Thailand                                                           05.16 fortfarande Thailand
                                                    

Frågan jag ställer mig. Hur fan kan hans hår se bättre ut efter en utekväll? Han har inte duschat emellanåt. Han måste ha varit nere i havet en sväng!


Glöm inte att anmäla er till Macke & Jeppes "Dubbeldejt a la hjärtansdag"

Nu ska jag titta om mina bloggvänner har levererat något (!!)

Manlig kärlek

Efter gotland här senste helgen var vi alla otroooligt slitna. Även jag som inte ens fick ligga. Men jag roffade åt mig någon som också låg på golvet och sov. Hittade Matte och måste säga att vi hade det riktigt mysigt.


Idag har jag förberätt mig för den trevliga resan till fjällen v.9. Har inhandlat Jacka, Mössa och ett par ruggiga googles. Jag var så nöjd över detta så jag bad min mamma (som förövrigt fick utmärkelsen att vara den snällaste mamman på jorden. Iof av Emilie Holmqvist som aldrig träffat denna underbara kvinna) att ta kort på mig i min stotliga utrustning.

 

Den fulaste pojken i världen

Det må sägas att Erik Frendelius är topp 3 hetaste i laget. Jag har en annan mening.


Jag skulle kunna göra en look-a-like på mannen. Men kunde inte bestämma mig om jag skulle ta kapten haddock eller ett random monster från filmen I am legend.


Glöm inte bort att anmäla er till Macke & Jeppes "dubbeldejt a la Allahjärtans dag"


Dålig marknadsföring

Mina kunder klagar på att jag levererar för dåligt. Vilket jag inte riktigt kan säga emot. Men är man petat från båset så kan det bli tungt. Men nu har jag tagit mig i kragen. Rustat upp för en helkväll med bara bloggen. Barbara är till för överföring av material från Mobil och stationära till för msn och musik.



Men jag måste marknadsföra för att kunna få in lite Damer till Macke & Jeppes alla hjärtansdags planer.

Allahjärtansdagdejtsökes

Jag och Jesper satt glatt och tittade på vår match mot solna.. I Solna. Vilket var kallt men underhållande eftersom vi lyckades vinna med 10-2. Tittade tillbaka lite i statsen och konstaterade att en tvåsiffrig vinst inte har inträffat på många många år.

Hur som helst mitt i allt målgörande så satt vi och diskuterade hur vi skulle tillbringa 14 feb. Vi tänkte om vi skulle slå ihop våra kloka skallar och leverera en dubbeldejt. Det som saknades var två damer. Vi insåg snabbt att problemet lättast skulle lösas här på bloggen. Troligtvis min blogg med tanke på att jag nästan har 200% fler besökare än Jeppson.

Så, ni där ute som fortfarande inte har någon/några att tillbringa dagen med. Hör gärna av er. Jeppe bjuder på vin. Det är det enda han kan dricka.
För går det också bra med singeldejt. Men bara om Jeppe får vara med som tredje hjulet!!

Günter

Har faktiskt lite material som jag tänker blogga om. Men måste köra det genom bärbara för jag måste skicka lite bilder till den, så det kommer ikväll.

RSS 2.0