Joey Tempest

Igår fyllde Annie på jobbet år och det var tillställning på Hällasgården. Temat var: 80-tals afterski party. Sjukt roligt. Var aningen osäker om jag skulle gå men hittade absolut den perfekta kostymen. Så jag valde att visa upp mig!
 Blev kallad Joey Tempets resten av kvällen och fick signa en hel del!


Har glömt och berätta att en okänd tomte hälsa på oss under julaftonskvällen. Han tittade snabbt in sitt huvud genom fönstret tur var hade jag kameran precis bakom mig så han få en bild av God old nick!


Inatt ska jag skjutsa syster och Matty till centralen för att dem ska fira nyår i London. 03.30 går bilen.. känner mig måttligt motiverad!

Jesper Liljebladh

Jag har lovat ett flertal gånger att recensera mannens blogg. So, here we go! Fem + är max! Men så högt tror jag inte att vi når...

Layout: +
Den bjuder in till ett mörker av svarta och mörkgröna färger. Känns som man kliver in i ett rum av dysterhet. Det är nästan så man kräks när man öppnar bloggens förstasida

Ambition: ++
Jesper tog sig in i bloggvärlden med stormsteg. Han kan ha varit en av dem mest otippade människorna som skulle ta och starta en blogg. Men han gör det men en stor vilja vilket syns i hans inlägg som är hämtade från alla världens hörn. Men att inläggen inte inte innehåller mer humor än Antikrundan drar genast ner betyget

Grammatik: ++ 
Jesper har alltid haft svårt med stavningen sen liten knodd. Men det tar sig!
 
Uppdatering: +++ 
Här har han sin vinnande sida. Visserligen kan inläggen sakna djup och man kan lätt misstolka meningar om man inte koncentrerar sig. Men han skriver faktiskt en hel del och det är ju det vi ska betygsätta här.
 
Underhållning: ++
Man kan se i vissa inlägg att han gör ett försök till att "stojja" till sig lite. Jesper, var den du är. Vi gillar dig ändå!

Summering: Han försöker, och han försöker väl. Saken är den att han måste skaffa sig lite erfaranheter. Kanske ut och läsa andras bloggar och få lite insperation. Inte bara växla mellan min och pickos.
Sammanlagda +: Jag ger honom ++. Inte mer än så för att jag vill att han visar mer!


Where did I lost it?

We might kiss
when we are alone
when nobody's watchin'
we might take it home
we might make out
when nobody's there
it's not that we're scared
it's just that it's delicate
so why'd ya fill my sorrow
with the words you borrow
from the only place you've known
why'd ya sing hallelujah
if it means nothin' to ya
why'd ya sing with me at all?

The good the bad and the ugly

Jullovet har sina för och nackdelar. Fördelarna är väl att man kan sova hur länge som helst. Men nackdelen då blir ju att det inte finns så mycket och blogga om. Måste nog ut på stadens torg och leta roliga människor som man kan skriva om. Men då måste man ju förstås ta sig in dit också.. crap!

Det vankas nyår och festligheter.. Måste ta och köpa mig en ny mobiltelefon innan dess. Hur ska jag orka ? Jag får nog skicka någon för uppdraget!


live and let die

give me a break!

Igår släppte pappa av mig hos Picko där förkröket skulle börjas. Sjukt kul! Hogge satte som vanligt igång med värdelösa diskussioner som inte ledde någon vart. Men på väg in till staden så tappade jag telefonen. Var ganska lack över det hela kvällen igenom. Kändes så fruktansvärt onödigt! Alla nummer och annat skoj! Nu kräver dem 300 spänn för ett nytt simkort. Tack för kaffet.
Men sen vare röjj som gällde. Jag irrade runt vid slussen i några timmar innan jag upptäckte att jag bara gick i criklar. Då tog jag mitt förnuft till fånga och åkte hem!


Snart nyår.. Ska man skaffa sig några nya löften som man aldrig kommer att hålla ? =)


Peace




Att vara mig

Nu börjar julfirandet ta sig in på sitt sista chapter. Julmiddagen hos Morfar är avklarad och jag har hittat en ytterst svag signal på något trådlöst modem som någon snäll människa bjuder på, så nu kan jag unna mig lite bloggande. Ikväll känns det som man skulle kunna fira av lite av julen med en dunder utgång! Jag har aldrig riktigt sätt charmen i att gå ut under julen. Men i år finns det något som säger mig att ta en pilsner eller sju. 



 Min nya räddare. Må ni säga vad ni vill om färgen men jag gillar den skarpt! Min förra var helt värdo! Jag gillade inte riktigt formen på den först men nu måste jag säga att den räddade bilresan upp till Morfar. Hur som helst så lassade han nyss i sig första lagret på Paradisasken som Mamma ställde ut för 5 min sen. Det ligger i blodet känner jag! Nedersta lagret suktar mig något frukansvärt men efter den här middagen tror jag att soffan här brevid mig känns aningen bekvämare!

Catch you on the flip side

God old guys

Kusin Arvid och Morfar hade en konversation. Min Morfar är ganska gamal så han hör lite dåligt och kommer inte ihåg så mycket!  

Arvid: Så du är nittio i år?

Morfar: Är jag nyttig?

Arvid: Nej, jag frågade om du var nittio

Morfar: Lugn, först ska jag fylla 70!

Han har ju sinnet för humorn kvar!

Julstämning?

Jag måste bara hävda igen att det var roligare när man var liten och det var julafton. Nu har jag snart slevat i mig halva julskinkan och inte fasiken känner jag ett endaste dugg?!
Kan det vara den bortkomna snön?
Jag har en teori om att man inte längre bryr sig om vad som ligger under granen och därför förväntar man sig inget och då blir det ingen spänning!
Funderar på att själv ställa upp som jultomte för att få någon slags underhållning.
Äh, fan vad trist jag är. Jul är kul och trevligt för då har man en ärlig och uppriktig förklaring till bakfylla!

Ska nog kolla på något Julavsnitt från Scrubs innan jag slaggar.

God jul på er =)


Dagen före dagen

Julafton imorgon..
Fan va egoistisk man var när man var yngre, då vare bara julklapparna som gällde, möjligtvis Kalle anka men helst ville man ju öppna klapparna under tiden! I år känns det som att "vem bryr sig?". Imorgon ska jag satsa på att äta upp minst en julskinka själv. Måste få bort min "MandoMacke" stämpel från picko. Ska visa honom att även jag kan få bitchtits! Ska nog slänga upp en före och efter bild när juletiden är slut!

Snubblade in på någon ruskigt lovande blogg igår. Vågar inte lansera den här för jag har inte riktigt granskat den från topp till tå. Men hon är ung och lovande kan jag säga!

Fasiken va skönt det är med ledigt från hockeyn, har tränat konstant i 6 månader snart.
Nu börjar min mat ätartävling med mig själv. Måste vinna!

Signerat Macke


Fez

Eftersom Mackemaxter bloggen legat nere ett tag, så måste jag underrätta er vad som hänt. Egentligen har jag bara gjort ett noterbart event sen dess.. Men det blev succé. Skolavslutningen blev grym! Det blev någon slags "Hockey/klass/och några till" utgång. Allt gick enligt planerna. Jag blev på tok för generös när spriten slog till men jag rockade dansgolvet ändå. Dessutom räddade jag Greken från att ta av sig skjortan, även det på dansgolvet.
Men det var ju lite av grabbens debut på krogen. Måste ju ta hand om kiddsen när dem behöver mig!
Lucky basterd!


Erik blev utslängd..  
vilket vi såhär i efterhand kan förstå! Att jag var tvungen att spendera natten med honom är mindre nämnvärt!

Det värsta med att min gamla blogg lades ner var nog allt slit jag hade lagt ner. Alla sköna inlägg, alla skönare kommentarer. Trisst! Kändes som att bli dumpad i havet. Inte för att jag blivit det men kan ju föreställa mig!?

För alla nytillkommna läsare så Heter jag Macke. På riktigt heter jag Albin. Men ett synnerligen sällan använt namn. Ni kommer få läsa om vad som sägs i omklädningrummet, min väg till att få min mentor "Manne Berg" att respektera mig och självklart alla andra tavlor och citat som sägs runt om!

Peace up a town down!

Starta om på nytt

Fick göra en nystart. Bloggspot.se krashade hastigt och det var väldigt psykiskt krävande!
Men inga sura miner för nu börjar jag om på nytt och ska leverera mer än någonsin.
Ska jobba lite på dekorering när jag får tid, men nu är det jul som gäller.


"Jag ber om ursäkt för att kallat fotbollsspelare för prinsessor. Titta på Chippen Willhelmsson! Skadar sig ganska kraftigt i foten men tar sig ändå på kryckor in till stureplan klockan 03. Stort!"

RSS 2.0