Sega tider

Hur kunde vi torska kvalet? Vi hade ju allt som i en liten ask.
Visserligen spelar jag inte AJ nästa år så vem fan bryr sig men det var tungt ändå!


Avgörande

Sista kvalmatchen på måndag.. Kom gärna dit och hejja på, vi kan behöva det för vi MÅSTE verkligen vinna. Det finns inget annat!

under(lat)

Lat är vad jag är.. Ska jag ha en blogg får jag fan utnyttja mina tallanger jag faktiskt har gömda någonstans.
Men jag vill inte sitta och berätta vad jag gjort idag. Det skulle bli för.. tråkigt vill jag inte säga men kommentarfältet skulle fyllas med "jaha och?". Vem fan vill läsa vad jag gjorde idag klockan 13. För er som undrar så låg jag och sov.
För jag själv hatar sådana bloggar. Jag har absolut ingen nytta av att veta vad kissie gjorde idag klockan 13. Skulle väl gissa på att hon klagade över hur grått och trist det var i förorten i ett videoinlägg där hennes patetiska pojkvän, eller vad han nu ska föreställa, filmar.
Fan vad bitter jag är på henne..

Läste om "blondinbella" idag i tidningen. Rubriken löd "sluta gnälla på min blogg". Är det så konstigt att folk gnäller när du skriver om att du och dina vänner firade med cider och tacos över att du hittat ett nytt läppglans. Det är klart folk tröttnar tillsslut. Jag tror att 70% av folket som besöker hennes sida är bara ute efter att håna.
Sen får hon ju pröjs för att skriva all den där smörjan!! Detta beror självklart på att företagen ser det här som en PRgrej och passar på att sticka ner lite cash i fickan om hon skriver om deras nya produkt. Jag gillar när folk utnyttjar varandra. 

Hanna sa en smart grej förra veckan. "vem fan kom på namnen till djurmaten?" Faktiskt... Hur kan man döpa sin produkt till pussy? "Jag sticker ner och köper lite pussy!" En perfekt slogan vore ju "för det är det din katt gillar". När jag sökte på pussy på altavista så kan ni ju förstå vad jag fick upp!?
Eller "Doggy" jaja, skitsmart att det är hundmat och så döper vi det till något sött. Men fan, i folkmun betyder ju det något helt annat.. Du och din pojkvän/flickvän går till affären och säger "äh men det blir doggy för Fido" Jag säger inte att det SKULLE uppstå en förvirrad situation, men möjligheten finns.
  

.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.

ännu en gång.. småkidds!

Jag och Filip har hand om ett gäng knoddar. Födda 97 och är faktiskt jävligt bra på hockey. Dem gillar att prata mycket om sådant som bara vuxna får prata om. Så ställde jag frågan idag i omklädningsrummet.

-Vart får ni allt ifrån?

Theo: EXPRESSEN!!


Måste vara en schysst tidning det där. Barnvänlig!

nära nu..

En vinst till i kvalet nu och det är taggat och klart! Vore så jävla skönt att hålla sig kvar i Reg Elit. Visserligen lirar inte jag AJ nästa år. Om jag lirar över huvudtaget ?!
A-lags säsong gick ju ändå inte riktigt som jag väntat.. lirade 7 matcher och stannade på ett snitt på kanske 90%
Man kanske ska ge det ett nytt försök. Äh, Fokus.

Jag väntar fortfarande på Kissies ankomst!

image49 
Kom an ba!

jag kommer och går

Nu har jag inte druckit en droppe alkohol sen sportlovet. Känns.. sådär faktiskt. Hade varit kul att hänga med i svängarna igår hos "pjickos" på Studion.
Förlåt att jag är dålig på att uppdatera men har helt och hållet bara kunnat fokusera på hockeykval och att självaste Kissie ska besöka Tyresö gymnasium. Måste planera hennes undergång väl! Några heta tips ?

Släpp sargkanten för fan

Fick lära känna den fabulösa modebloggaren Kissie igår. Inte personligen men via youtube där hon visar upp sitt översminkade tryne i webcam. Kan jag vara lite sen med den här omtalade flickan men jag blev helt ställd. 
De flesta tjejer  träder in i denna fjortisbubbla som bildas där vid högstadieålder. Vet inte varför? Det måste vara en olöst gåta hittills. Ska snoka lite.
Tillbaka till ämnet. Det ni får serverat, när ni kikar in på bloggen är ett rös med inlägg om saker som inte har någon betydelse alls. Totalt meningslöst. Skulle kunne jämföra henne med Ebba von Sydow. Samma meningslöshet. Varför skulle någon lyssna på en 14 årings sminktips? Eller titta på henne och hennes vän när dem zippar cider på nyårsafton? Inte ens JAG bloggade på nyårsafton!
Äh, ni får kika själva om ni inte redan gjort det.

Peace out


Kasta inte sten i glashus

Läste precis i någon tidning att Kieth Richards ska bli modell för Louis Vuitton. Rätt skön grej.
Världens lätt topp 3 mest nerdrogade kändis, by the way. 2:a kommer nog Slash, men den som toppar är nog Amy winehouse. En ännu skönare grej som Richards slängde ut sig här om dagen var att Amy måste lugna ner sig med drogerna och "put her self together" 
Grabben dricker två liter JD om dagen.  

svett och slisk

Tacka mig Martin för att jag lägger upp den här. Men jag gör det för egen vinning. Bra med besökare asså!




Själv tycker jag den är vidrig :)

Erik

Jag tror Erik är kvar i stöten, i drömmarnas land! Idag satt han och sov på lektionen och blir väckt av läraren var av han skriker "Det är smutsigt"
Skönt att se att några fortfarande vill!

Märkesallt

Nu börjar man väl hämta sig efter resan.
Och Goda nyheter kom in idag så nu är man på hugget igen. Lite åtminstånde.

Jag vill lägga upp en bild på Jonte. Han har en förmåga att vilja klä ut sig på diverse tillställningar. Var det sista kvällen tro då han såg ut såhär!

Efter det han var klar med varenda vrå behövde vi knappt någon städhjälp dagen efter. Vilken man!

Sen efter Eriks totala genombrott från start till slutet av början så var isen bruten och allt tillåtet!


Märkesresa asså

Fy fan vilken jävla resan det blev. Det inledde med resan upp.. En del klev ju på´t uta faaan. Vilket resulterade i en del sköna insatser. Det finns sjukt mycket bildmaterial som ligger uppe på facebook. Vi har inte lämnat något åt slumpen!

Det är någ bättre att gå in och kolla där än att läsa bloggen. Men kommer nog lägga upp en del längre fram i veckan. Har fortfarande inte hämtat mig så är sjukligt trött och tråkiga besked gör det ännu svårare att komma på något kul.

Men någon dåre hade bjudit in "spyflugan och pinglan" till Snövägen 42. Citatet spyflugan bjuder på är så bra. Fetto Fredde hade hjälp henne hela kvällen så hon skulle undvika att ringa sin mamma och kanske t.o.m tuppa av. Men hon förstår inte vad han har gjort för henne så hon blir riktigt arg när han tycker hon är otacksam.
Fredde - Fattar inte du vad jag har gjort för dig?
Spyflugan - Jag fattar det jag vill fatta, Jag går faktiskt i nian!

Ja, lilla flicka, du är vuxen nu!

RSS 2.0