Tommy Emmanuel



Sjukare jävla as får man ju leta efter.

snick snack

Nu har jag både kommit hem från öland, hunnit hämta mig och arbetat på min semester.. Tack Mamma.. bitch.
Sista dagen imorgon så nu har jag väl funnit lite ro.
Öland var bara kaos och inga minnen. Jobba på Förskola är iof jävligt roligt. Dribbla av 5 åringar i fotboll, bygga sandslott som dem minsta ändå allta har sönder men det bästa är nog att för ett samtal med småttingarna.. Dem ger verkligen svar på tal.. "Ska du inte plocka bort spadarna som du tagit fram?   -.... Dadda? (pappa)"

Har precis varit på Indisk resturang med mamma, pappa och syster.. hon åker btw tillbaka till Australien imorgon. Funderar på att slå ut väggen så jag får större rum. Jag hade ett projekt förra gången hon åkte men det gick aldrig riktigt igenom. Ett hål i väggen efter en ensam vecka mitt i Juli fick räcka.. Hur som helst är jag vidrigt mätt.

Typ sovdax, ska skjutsa syster till arlanda vid 5 snåret. Börjar jobba 10..


Tack

Mack the ice

Nu åker jag till öland för att fira midsommar i ett tält med Filip, Matte, Bure och nyss fyllda 20... Daniel Nilsson!

Tack och godnatt

dålig uppdatering

Den är kass just nu.. Men detta beror på att min dator är heelt värdelös och jag har senaste tiden bloggat från mammas bärbara. Det kommer jag lovar. Bara det här inlägget tog säkert 20 min. So let it be

en bild säger me än tusen ord



Här har vi någon slags gruppbild på ett gäng tjejer.. Alla har något gemensamt, dem är bloggare eller bloggerskor kanske man kan säga, dem är värdelösa OCH ingen av dem ser speciellt bra ut.. Dessutom är alla av det kvinnliga könet. Varför får inte Macke någon inbjudan till dessa bloggmöten. Faktiskt hade jag velat vara med och säga ett och annat. Men näe, här har vi ett praktexempel på mannlig diskriminering istället.

Jag undrar egentligen vad dem pratar om på deras bloggmöten? Skor är min första gissning, min andra är att dem pratar om Macke, min tredje och absolut mest troliga är att dem pratar om bloggar.. Sen misstänker jag en del hatiska blickar mellan Blondbella och Kissie. Vild gissning

" Jag, Jenny Kullin och resten av flickorna! Till och med lilla Kissie kom och fick inspiration - Och nog snappade hon upp mycket under föreläsningen.." / Blondinbella


Btw, sågade Schulman Bellas blogg häromdan i Aftonbladet. "Ja, tjejen har lyckats men fan va hennes blogg är värdelös" Jag hatade den här snubben förut men jag kunde faktiskt inte ha sagt det bättre själv!


Afasi & Filthy i Tanto

Har aldrig sätt dem live så hade en del förväntningar. Det var faktiskt jävligt bra måste jag säga. Dem levererade sjukt bra, frågan vi ställde oss var bara vem fan var den tredje grabben i grå tröja? Någon som vet vem det var? Han såg lite lost ut ett par gånger.
Det var hur som helst fler som diggade
 
Lägg märke till gubbens "armsvingdans". Inte att leka med!

...

Jag kom inte speciellt långt.. Sitter och väntar på att Martin ska komma och hämta mig :D

Någon som har en blekaste aning om vad jag kan göra i 6 veckor?

Första dagen på semestern

Tänk att jag kallar det semester och inte sommarlov.. Shit!
omoget.

Fan ska man hitta på idag? Ekencup håller fortfarande på.. Lär ju åka dit, handbollstjejer kanske är min grej ?

Ciao!

your still number one Macke

btw.. Idag på förmiddagen kom det in ett av dem där fjortisgängen som brukar hänga hos oss på Konsum (hör uttalet)
Tydligen går dem i Stavan, min gamla borg. Dem hade allfall sätt en video på mig när jag körde Johnny B good på kabarén, Jaa! jag lirade Flickan från det blå också. Men det gjorde jag bara för att jag var illa ute på tjejfronten. 
Hur som helst så var dem ruggit impade och tyckte jag skulle ställa upp deras julshow i vinter. Jag är ruggit sugen!  

dagen efter Fredag den 13

.. Var det igår egentligen, typ.
Men idag jobbade jag allfall igen. PÅ självaste matchdagen. Fick sitta och lyssna på Granqvist på P4. Visserligen var det inte en käft inne mellan 17-20 så det var iof rätt skönt. Förutom dem här gamla jävla tanterna som inte har en aning om vad som händer i världen!

Morrn!

Har försovit mig en aning. Har väldigt bråttom egentligen men enligt bloggmodern måste jag ge er vad ni vill ha.. Leverans.
Fick hem ett par GRYMT snygga hörlurar idag. Nu kommer jag vara kungen bland alla musiknördar ute på stan.

Jag undrar hur det kommer gå med nikvic.blogg.se när stora delar av redaktionen har åkt till maggan, dessutom har dem inte tagit med sig något att surfa på. Dem kommer aldrig lära sig surfa ändå. Humorn är låg, för låg. Ursäkta

Tack

Här försöker man komma tillbaka och göra sus i träden. Allt man får från Picko är hat och förakt.

Akta tungan unge dam

En dag till har passerat på jobbet. Det konstiga är att jag är helt slut efter två vanliga dagar. Jag kanske borde ha lite förståelse när Sonny säger att han är trött.. Men det absolut bästa med det här jobbet, förutom alla underbara OBtimmar, är alla underliga människor man stöter på. Imorse började det med att två jullar skulle välja vilken coca cola dem skulle ta var av den ena säger "jag tror jag kör på den vanliga" medans den andra säger "jag tar en Zero, för då får man många tjejer". Det intresserar mig hur barn reagerar på reklam. Efter lunch någon gång kommer en medelåldersman fram till kassan och häller, bokstavligen häller, hela sin korg full med buljong av olika slag på bandet. "snabbt och säkert" häver han ur sig och drar på ett gammalt smajl. Sen kom Mor och dotter tjock. Mor tjock har lastat på med sötsaker då dottern säger "Mamma kan jag få en chokladkaka?" Mamman svarar "Ja, men bara en liten, du blir ju så tjock av det". Tur va väl att jag jobbade med chefen idag, annars hade jag garanterat garvat läppen av mig.

Som ett barn på julafton



Det finns stunder där inget kan stoppa Macke.



Svar vi får idag

1. Alla majskorna kan inte värmas lika fort pga mängden
2. Ibland har Macke inget liv
3. Vad är det för fråga?

Bra dag på jobbet

Det var ändå en bra dag på jobbet. Även fast det var öppningsmatch och jag skulle jobba fram till 21. Började 12 och stod i Arlakylen i typ 2 timmar och frös arslet av mig bokstavligen (jag råka sätta mig ner på aggregatet när jag skulle vila lite). Men stämningen var på topp, man kände en laddad aora, tippade resultat med kunderna och bjussa på lite plastpåsar. MEN sen finns det ju dem som är heeeelt ointresserade och frågade om det var handboll vi pratade om. Jag försökte, med min absolut lugnaste röst, förklara att det var fotbolls EM och hela Europa kokade. Men dem fortsatta klaga över att tomaterna var för dyra. Tack för den! Här klär man sig i sverige tröja på jobbet och gör till sig, men inte fan får man nå credd för det.. Munterjökar.
Imorgon är det frysplock som gäller, akta lilla förkylningen jag kommer få. bäst att ta med sig mössa och vantar!


Peace 


Tack..

.. Zlatan. Äntligen!

Dagen skulle tillbringas på jobbet, vilket sög  som satan eftersom Sveriges öppningsmatch mot Grekland skulle spelas. Tror jag aldrig har varit utanför konsums dörrar så snabbt som idag. Men tacka för det. För vilken fotboll man fick se sen då. Fick iof ta emot en ordentlig hyvling från Sonny genom min syster, han tyckte jag var helt dum i huvudet som arbetade idag. Jag förstår honom.

Känns skönt att vara tillbaka.




Myggor på Notholmen

Varning..





Jag tror vi räknade nio stycken bara under knät på samma kväll.

Macke is in the house..

Har länge funderat på comebacken nu.. Uppehållet har varit långt och har faktiskt stött på mer bloggmateriel under denna period än någonsin förr. Värdelöst att återberätta så jag lämnar det åt historien.
Något som är helt sjukt är att jag har tagit studenten. Bättre sent än aldrig men FAN så skönt. Erik påstår att han redan saknar skolan, men sen har ju han ett behov av gratis mat också.

Tillbaka till comebacken.. Eftersom jag ändå har snittat ett bra besökarantal under uppehållet så vill jag först säga varsågod. Det har ju ändå funnits mycket att läsa. Mitt förflutna är najs. Jag ska verkligen försöka komma tillbaka på riktigt och eftersom jag kallar det "comebacken" så har jag väl inget val.


Bra utspring

RSS 2.0