Jobba... Sova.. Jobba.. Sova.. Äta.. Sova.. Jobba

Så ser mitt vardagliga schema ut nu för tiden. ÄVEN helger. Det är helt sjukt vad jag inte har tid med viktiga saker. På fredag t.e.x ska Kim och Linn ha lite festligheter för att dem råkar fylla år på samma dag. En annan jobbar fredag till 21 och öppnar på måndag klockan 8. Spännande liv så det sjunger om det. Så här lär det hålla på tills typ början på oktober. Ni lär ju inte sakna mig för ni måste redan ha glömt bort mig. Nå fler låtar på Mackes debutalbum har jag inte heller lyckas producera. Imorgon är jag dock ledig fram till klockan 21 då jag börjar jobba : ) Men under denna lediga dag måste jag hinna skälla ut glocalnet för att dem fortfarande fakturerar mina gratis sms, sen måste jag köpa nya skor som jag kan arbeta i, sen har jag lovat min kära fader att jag ska handla mat också.. För ni förstår väl vad han ska göra? Spela golf såklart. Hårt arbetande man det där. Jag gläder er alla som går på gymnasiet.. Stanna där så länge ni bara kan! 
Jag borde nog även meddela Tony att jag inte ens kommer hinna vakta båsdörren den här säsongen. 

Booooring 

Dagens spänning

Idag pajjade någon karusell på Liseberg, 36 skadade tror jag att jag läste. Hemskt! Men vad som nog är ännu hemskare är att dem andra karusellerna fortsatte att köra sitt race. Människor 20 meter därifrån hade deras bästa tid i livet..


Vad går folk igång på nu för tiden ?

Nytt arbete.

Eller snarare ett till.. Jobbar som springpojke på Patrica numera också. Bye bye hockey.. typ

Bara så alla vet, jag vill bara glänsa

va fan..

Något jag stör mig något så in i helvete på, förutom flygfanet som sitter på min skärm, är alla jävla bokstäver man måste skriva in för att kunna kommentera. Värdelöst skit!

Sen är jag sur på Isberg också.. Varför vet jag inte, det bara är så!
Dessutom Tony som aldrig kan fixa ett NHL kontrakt åt mig!





fan...

Macke

Mack the ice blev så cold att klockorna stannade. Macke kör på solo. Första låten på debut albumet är klar! Jag jobbar hårt på resten!

Släpps i September 08

Dryg spegelbild

När jag åkte hem från landet fick jag ta tåget hem för att Mamma och Pappa ville stanna. När jag äntligen kom fram till slussen kändes det som jag varit borta i flera månader, konstigt nog! Med tanke på att jag hade varit borta i typ 6 dagar. Hur som helst, när jag kom fram till slussen promenerade jag längs busshållplatserna och i ögonvrån ser jag en dryg jävla tönt som gick på andra sidan, han gick verkligen och trodde att han var kungen av slussen eller något. När jag tittade lite noggrannare gjorde jag en schysst upptäckt.. Det var min spegelbild jag hade i ögonvrån.
Jag hatade mig själv för att par sekunder.

länge sen sist..

Har inte varit hemma på ett tag nu, har varit i Göteborg och sen åkte jag direkt till Leksand :)

Göteborg var helt sjukt nice! Vi åkte ner på torsdagen för att på fredagen skulle Bruce Springsteen göre entré. Njut av den biiden säger jag bara!


När han klev in och rev igång Born in the USA trodde jag Ullevi skulle sprängas, eller på ett av extra nummrerna (Amarican Land) tror jag alla sjöng med!
Det var bättre än Stones förra året :)

RSS 2.0