En ny ankunge

Låt mig presentera P-jay. En gammal nykommling som drar kappan efter vinden.


Pimp Patric

Filmproducent

Idag spelade vi in en Film till vårt svenskaprojekt. Jag vill inte avslöja några detaljer men jävlar i havet vad kylig den är! Kommer troligtvis läggas ut offentligt när redigeringen är klar!



/ Jacob i floden

Jerry Springer

Jag fick upp ögonen för den är talkshowen Jerry Springer igår. Säg som det är, ni vet vad det är och ni byter kanal så fort det dyker upp!
Hur som helst så är det samma visa för varje "problem".
Tror jag skulle kunna skriva deras manus i punktform här och nu.

1. Dem tar in en människa det är jävligt synd om. Det handlar alltid om att deras ex har varit jävligt elaka. Så först är det värsta snyfthistorien och hela publiken uttrycker sig i fraser som "naaaw" och enstaka mummel så som "poor guy" .
2. Personen i fråga, detta ex då, kommer in på scen och person nummer ett förklarar sin kärlek till person nummer två genom att berätta att han/hon fortfarande har känslor. Då berättar person nummer två att denna då har skaffat en ny.
3. Person tre kommer då in och det blir ett fasansfullt liv mellan person ett och person tre. Någon av dem tar gärna av sig tröjan. Fråga mig inte varför men så vill dem agera. Jerry Springer ställer då lite undrande frågor om hur tankegångarna går hos dessa deltagare och publiken jublar och skriker för full halls "JERRY, JERRY, JERRY." Jerry rodnar lite och ber alla vara tysta så han kan fortsätta med sina problemlösningar.
4. I detta skede visar det sig att person nummer ett också har en ny, som står bakom kulisserna. Detta vet inte person ett om utan blir jätte förvånad när person nummer fyra kliver in med bestämda steg och ska spöa skiten ur person nummer två. Konstigt nog efter som person nummer fyra borde spöa sin nyblivne partner.. eller?
Under tiden, i all dess tumult, springer det omkring ordningvakter som ska göra sitt yttersta för att stoppa alla bråk.
5. Om dem har haft mycket tid på sig att skriva manuset kommer det in en person nummer fem som råkar vara någon som både person nummer ett och person nummer två har haft lite vänsterprassel med under deras tid.

Så nästa gång ni tittar på tv och Jerry Springer kommer upp i rutan. Följ dessa punkter och ni kommer se att dem
stämmer.

Pris

Jag skulle vilja ge ett hederspris. Till mig!

Motivering: Jag kan ha varit den bästa andrekeeper sen november 2007.


'

Men även en sån karriär måste ha sitt slut. Tänkte ta tillbaka första platsen snart. Måste suga på det ett tag till bara

För er som inte har läst liljebladhs eller pickos blogg. Faktiskt så har jag lite andra läsare än er.

Bästa citaten från Gotland.

Matte har fått hemsläp och den vanliga diskussionen dyker upp.

Harry Potter- "Du måste ha kondom, jag vill inte bli gravid"

Matte - "Nä det förstår jag. Och jag skjuter ju skarpt"

Detta efter det att jag och Filip bett om att få en stänkare nere på frukosten och Eva-Lena säger

"-Vad härligt att se er uppe såhär tidigt.. - Lägg av, vi är inte klara än!" 

Riskakor är ett måste innan match. Om det dessutom är Ostkakorna lägger dem rutinerade rävarna märke till det. Speciellt om det märkesost.

"Bra ost asså... Märkesost..."

Middag på Munken. Vi börjar gå servitören på nerverna efter att ha dragit ut lite på betalningen. Hans sista tillsägning möts av ett hockeygäng på 20 pers som skriker.

"Vi lossar sand ibland på Söder mälarstrand! Vi lossar hela dagen men är blott åtta man!"

Borkas 1-0 mål mot Visby. Alla visste vad som skulle sägas i klungan framför motståndarmålet.

"Skirat smör! Skirat smör! Skirat smöööööör!"

Borka är en legend. I bussen drar han upp taktpinnen och börjar vifta. Bakrebussen börjar och främre avslutar. Teamwork!

"Ba ba ba ba ba ba BORKA ba Borka ba Borka!"


Direkt citat från Isbergs blogg. Tog hela skiten för att det är så jävla bra!

"På väg hem från Munken har Ted tagit med sig någon dam som han, Manne och Kempe går och surrar med. Alla tröttnar rätt fort på hennes pladder så Ted och Kempe smiter in i nån gränd och lämnar stackars Manne ensam med damen. Dom går vidare och hittar tillslut en anna grupp med Tyresö spelare. Här ser Manne sin chans att dumpa över damen på resten av sällskapet och tar snabbt upp sin mobil och börjar prata "Hej älskling!...:"
Jeppe ser detta och sugen som Jeppe är går han fram till Manne och sliter telefonen ut handen på honom.

Jeppe - "Jag vill prata"

Jeppe- "Hallå??"

Jeppe- "Men vafan, du prata ju inte ens med nån"

Visst är det skönt när polarna kan hjälpa till. "


Rew

Äntligen har man tagit plats i hemmet igen. Lugnet har fallit och på Hamnhotellet lämnades det vissa spår.

Jag måste säga.. Vad fan gör dessa människor på den (faktiskt) bebodda ön när inte vi är där?
Vi går in och sätter ett sånt fotavtryck att hela stället skakar. Dessutom lär deras dagskassa fördubblats. Hur som helst, som ni kanske förstår levererades det något sjukt. Jag vill helst inte gå in på dem snuskigt äckliga detaljerna men har som försvar att det kan gå utför när man umgås på det här viset och under dessa förhållanden.
Kan berätta om första kvällen. Yes, Arnold. Vi var ute dan innan match!
Jag följde med Erik PJ och Filip ut. Jag hade absolut inge ärenden utan följde bara med som socialt sällskap! " "
Redan här märkte vi att det bodde märkliga individer på ö. Joakim var ön brat, hans farsa ägde "Larssons Mekansika".... Och någon snubbe som först var 25, sen 30. Slutade med att han skrek att han precis fyllt 40. Han fick nog dissen senare. Det slutade med att vi hamnade på efterfest på kära rävlyan. Där jag.. Jaa, Fan vad jag levererade. Sjuk form! Filip lät mig även köra Tony rickradsson som jag satte klockrent! Någon har en video på det.. Ska fixa fram det!
Bakfulla som islandshästar släpade vi oss ner till bussen för att spöa sudret med 5-0. Jag var bäst vid båsdörren, som vanligt.
Lördag: Huvudämne. Munken! Jag sket fullständigt i matchen mot visby. Visste att bänken väntade på mig och jag var mer sugen på att dricka appletini än att öppna båsdörren åt mina duktiga medspelare. 
Middagen på munken var ytterst trevlig! Manne nämnde "vi" i en mening när han pratade om mig och honom. Picko försökte förstöra stämningen genom att på butter Finlandsvenska hävda att jag var skyldig honom pengar. Jag betalade tillbaka med två mintuushots och en öl. För er som inte vet vad Mintuu är så kan jag berätta att det känns som du inte gjort något annat i ditt liv än att ha borstat halsen med en tandborste MED 1 liter tandkräm. Sen gick vi faktiskt vidare. Visby hade faktiskt två ställen som var öppna till klockan 2. Så vi visste att Hamnplan 5 skulle lira lite schysst musica. Det blev mest JDcola och appeltinis. Men målet var att vara vaken hela natten. Vilket jag Filip och Sala lyckades med. Hammar gick under namnet spypåsen, synd att jag inte har en bild från båten hem på karln. Matte kan ha hoockat upp med harry potters efterträdare. Svennes ligg sägs vara en 2 poängare. Han säger själv att han inte var så nöjd efter detta. Vi juniorer (där PJ räknas in) låg bara hemma och höll inte på med sånt där trams!
Båten hem var sömnig. Jag kan ha fått mitt bästa skedligg på länge.. Matte Eriksson. Vilken skedare. Bild finns. Bild kommer.



 
 

hang in there..

Om en kvart kommer det levereras inlägg!
Håll i tajt trogna "enminutersuppdaterare"

Hemma

.. igen, och nu mina damer och herrar! Är jag en extreeemt trött människa.
Min mamma undrade också varför Filip ringde henne 04.56 igår natt. Så Filip... Vad ville du mamma Eva?
Efter det inspelade meddelandet så går det rykten om att Niklas isberg dealar droger.

Jesper är inte bara tunnhårig. Han har även en elegant pottfrisyr.

nytt smeknamn

Juste... Har fått ett nytt smeknamn. Jellybut.

Vad tycks ?


Grummlig

Nu har jag varit värdelös igen.. Ber om ursäkt. Men jag har inget roligt och leverera. Jag vet att jag är en ytterst humoristisk individ, MEN det händer inte alltid roligare saker.

Men nu har jag faktiskt något att presentera.

Jesper Liljebladh.


Jesper är en tunnhårig ungkarl ( vi kan notera det av bilden) som gillar att prata mycket, och när man pratar mycket kan det sägas en del felaktiga saker också. Som på bussresan hem från Åkers.

Det är någon löjlig diskussion om drinkar av olika slag. Där Jesper häver ur sig följande.
 "Om man blandar äpple och vanilj så får man ju för fan kanel"
Han rättade aldrig sitt uttalande utan fortsatte att försöka övertyga oss andra svårflörtade.

Hur som helst är Jesper den som har tunnast hår i laget.. Strax efter Kempe men han har varit flint sen födseln.
"Min frisör säger att jag har tjockt hår. Titta här" så drar han lite i sin man och ser stolt ut. Medans vi andra tittar förvånat på varandra och förstår inte riktigt hur hans frisör kunde ens klara grundskolan.

Nu kommer det bli ett break på ett par dagar i bloggen. Ska till vår vackra ö, Gotland och lira mot nördiga gotlandsbor.

Do not fear me

Pay me

Nu har jag inte levererat på et tag. Igen!! Inte bra, inte bra. Jag bara lovar och lovar men fan vad dålig jag att utföra.
i Fredags, hur som helst, blev jag stoppad av polisen efter en olycklig körning i bussfil. Det var inte mitt fel! Det stog massa bilar framför i trafikljuset som jag ville stå framför bara! Hur som helst så kommer jag upp på sveavägen och då stannar polisen mig. Men jag slipper böter bara för att jag lyssnade på lite skön countrymusik. Polismannen var så imponerad över min musiksmak så han kunde inte bötfälla mig! Tack gode gud för countrymusiken.
Sen har Di Leva varit inne igen. Den här gången handlade han av mig. Måste säga att han har världens fulaste namntäckning. Tog även en ruggig smygbild på honom


Lovade att vara nykter i helgen. Gick ju bra..


underskattad

Jag levererar dåligt.. Därför tappar jag besökare. Enkel teori.

Jag har massor i huvudet.  Idag hände det saker hela tiden. Såklart. Ganska logiskt.
Men är alldeles för trött efter en värdelös bussresa till bålsta dessutom var vi tvungna att åka hem också. Vilket iof var rätt skönt. Men jag kommer imorgon kväll ge er vad ni behöver.





image3  / Macke

Start me up

Vill först rekomendera Dropkick murphys. Ruggig musik! Fast bara deras banjo versioner
Ett stor PLUS till deras outfit på Letterman idag.

Dagens händelse var nog där Di Leva snubblade in på Konsum idag med lång vit kappa. Hans knodd var med och såg fan precis likadan ut! Han är rätt lång alltså! Rykten säger att han simmade runt Ulvsjön 3 gånger och hämtar vatten i källaren vid Hellas för att han inte har något vattensystem hemma.





Getter med päls
Mor och dotter. Tror jag


va fan..

Idag hade vi sovmorgon till 12.10. Ruskigt skönt var det! Ända tills jag märkte att jag hade sovit till klockan 13.03. Jag svor lite för mig själv men tänkte sedan att nu kan jag unna mig en grym frukost och lite film.

peace

Sonny soederstroem

Som i mitt förra inlägg nämnde jag Sonny. Jag hoppas alla vet vem mannen är för här kommer ett inlägg enbart delegerat för honom.

Först och främst vill jag nämna att mannen har två sidor av hans riktiga jag. Mycket möjligt att han sitter och trycker på fler men jag har endast uppmärksammat två. Jag tänkte visa dem här i bilder.

  
Här har vi dem få bilderna jag har när han visar som ett gott föredöme.


     <--- Kolla barret för fan!

Här har vi dem jag har flest av. Antar att ni ser kontrasterna?

Frågan är dock vilken hans helst visar för mamma Eva?

Sen att han egentligen är genomgod människa och en svärmorsdröm talar jag helst inte om!

Live

Vi fick en ny lärare i Företagsekonomi den här terminen. Hon vägrade kalla mig Albin. Hon tyckte att jag skulle heta något annat och eftersom jag inte är döpt så kan jag ju inte säga emot!

Sen gick jag förbi Krysset i morse och skulle köpa mig lite tilltugg för den hemska resan till plugget. Jag fick nämligen åka buss! Där jag bläddrade igenom någon skum tidning och hittade en artikel. Tyvärr har jag ingen bild på den för att jag har en sån värdelös telefon efter det att jag tappade min förra. Hur som helst så stog det "Köp en karibisk kryssning till Antarktis så får du bla bla bla något"

En karbisk kryssning till Antarktis? Hur gick tankegången? Undrar om det är den som Sonny ska åka på i vår? ;)

Hur som helst ska han tydligen åka till Bali.. Hur intresserade nu ni är över det. Men Mamma ville åka ner och hämta honom. Jag förstår henne efter hans senaste msn konversation med henne. Jag tror han drack lite för mycket fanta den kvällen!

Back on track Babe!

Fan att nerverna höll för en gångs skull. 1-1 mot ett klart bättre Vallentuna och nu visade jag fan den där nörden att jag inte är "psykiskt instabil".

Ibland får man vara självgod!


Imorgon tar vi emot Vallentuna igen, 19.30 Tyresö ishall. Men jag bänkar nog så det är väl inget och se. Men Spana in Niklas Isberg nummer 16. Kan säga att han levererar, när han är på humör! Manne "mentor" Berg är också en ruggig delivery!

Jag låter tystnaden tala för sig själv.

....





När ska karln fatta att jag är den bästa keepern han någonsin kommer stöta på.
Ödmjukhet kommer man långt på!

9-4 mot jumbolaget. Tummen upp!

Niklas Isberg

Det finns stunder då man kan vara stolt över mannen.

Men ibland kan han även visa prov på en del negativa egenskaper.
Jag skulle vilja visa ett kort bildspel på Niklas när han liknar Jokern i Batman



Nu tillbaka till hans goda sidor som han tragiskt nog visar alldeles för sällan. Som bokstavligen klär honom.

 Där har du dig i ditt absoluta ess!
Om du gick på samma fest med Erik och Fille, skulle ett femte bukisoffer vara ett faktum



Why'd you fill my sorrow...

Sanningen hinner ifatt mig. Jag ljuger så jävla bra.. speciellt för mig själv.


It´s rough justice


one way

".. sen ville hon borsta mitt hår, det såg alldeles rakt och glansigt ut?! Jag har fan inte borstat mitt hår sen jag var 6 liksom"  / Jenny Löfgren
JAG förstår dig hjärtat. Vem är ute efter ett vackert hår? Ytlighet är för svaga människor.

Är livet för kort för att borsta håret? Om man bara skulle gå ut som man vaknade på morgonen borde man väl absolut i största synnerlighet vara sig själv!?
Jag gillar konceptet, med tanke på att jag själv kör den varje morgon!

Ska samtidigt passa på och göra lite marknadsföring för barnet. Jenny, som hon kallar sig påstår att jag är en vänligare människa än henne. Vet inte riktigt vad hon grundar det på? Dessutom levererar hon bra och intressant inlägg och kan i framtiden kanske kvalificera sig in under mina länkar. Men det krävs en mer noggrann undersökning.


Peace is love


Bambi

Jag tycker att du levererar.. Det måste jag säga.

image11

Bambi i sitt nyktraste tillstånd!

Trångt värre



I den här soffan tillbringade jag och Bure våra nätter i Idre i 3 dagar. Innan vi upptäckte att det var en bäddsoffa som man kunde dra ut till en dubbelsäng! Ältabor?!

Sunk

Varför har jag inte sammanfattat året?

Enkel fråga ger enkelt svar.. Det sög.
Eller kanske inte helt och hållet. Vinter är alltid lika trist men våren kom och jag hade ju fan fyllt 18 så det var ju studentskivor 24/7. Där varannan slutade i katastrof. Sen bjuder ju Tyresö gymnasium på otroligt roliga lekar när
man är som mest bakfull. Men fan vad vi levererade

 

Har nu funderat ett tag på sommaren, stor förvirring. Gnistan fanns men vart var glöden? Hösten kom och jag började gå ner mig. Kom tillbaka till mitt vanliga hockeyliv och levde efter det. Sjönk rätt lågt vissa stunder och tappade mer eller mindre min värdighet. Men va fan, what about it?
Jul och nyår kom och jag levererade igen som aldrig förr. Januari har aldrig startat sämre. Som vanligt!



 /  Macke

Gästbloggare Välkommna..

Jag har hamnat i en svacka.. Inte bara inom min hockeykarriär utan här i bloggvärlden också. Har försökt och hitta insperation från världens hörn, dock utan resultat.
Därför tänkte jag ge er läsare chansen att tycka till på här på mackemaxter.blogg.se

Ni som vill får gärna anmäla er.

För övrigt så går rykten om att Erik har så mycket hår på ryggen att hans pojkvän noppar dörrmattan åt honom. Coolt som fan tycker jag!

Nu jävlar..

.. är det slut lekt. Karln börjar gå mig något sjukt på nerverna. Min mor skulle nog kunna ordna en pedagogisk utbildning åt dig. För er som inte har en aning om vad jag pratar om så gör inte det någonting heller..  

Igår åkte vi på fest på Långholmen(?) fick ligga i bakluckan på Bertolis bil så jag hade ingen aning om vart vi var. Men trevligt blev det. Filip hittade en fåtölj som han tillbringade dem timmarna vi spenderade där. Jag själv hade ingen sprit alls med mig men givmilda vänner hjälpe mig på traven. Vilket resulterade i karatefylla.



The anger is to big to see.

Karriärbyte

Jag har stora funderingar på att göra ett karriärbyte. Hockeymålvakt till matchmaskot. Tror konceptet kommer gå hem beundransvärt!


Jag kan när jag vill

Jag vill visa mitt bästa partytrick. Vissa hatar det, men hos andra verkar det som det går hem rätt bra fortfarande!
Men jag ska nog fila på något nytt tills nästa gång! Macke ger

Men som nattens konung måste man även få vila lite.. Frågan är bara när fan Picko tog bilden. Vi somnade samtidigt och vaknade samtidigt?


Keepers talk

Sätt aldrig två målvakter brevid varandra under en middag. Vi är i stort behov av uppmärksamhet och det blir svårt att dela på den. Det blir sällan att man pratar med varandra.


Back on track

Jag har fått ett nytt simkort! Så nu är jag tillbaka i rörelse. Känns bra. Även fast man hade lite nytta av att vara utan telefon =)

Nyår blev en kanonstart på det nya året. Inga skandaler. Alla hade bara sjukt kul. Synd bara att Pikkos vänner inte kan ställa upp när det bjuds upp till dans!
Nyårsdagen firades hos min Morbror nere på Kalvestad. Ja, I famlijen Hedeborg firar man gärna allting dagen efter också. Snuskigt viktigt tydligen. Fick man inte missa! Så det blev två relativt tunga dager på varandra.

Sonny firade nyår i Bangkok. Undrar hur det var?
Han har hittills klarat av att vara utan mig i 6 veckor. Absolut rekord. Annars brukar det vara MAX 2 timmar.
Men jag är stolt över honom. Han tycks sköta sig ordentligt. Mycket krök och svineri.

Snart börjar plugget igen.. Ska man göra lite rester här dem sista dagarna? Neeej, gölm det. Finns inte en chans.

Kepp up the good work

RSS 2.0