Jerry Springer

Jag fick upp ögonen för den är talkshowen Jerry Springer igår. Säg som det är, ni vet vad det är och ni byter kanal så fort det dyker upp!
Hur som helst så är det samma visa för varje "problem".
Tror jag skulle kunna skriva deras manus i punktform här och nu.

1. Dem tar in en människa det är jävligt synd om. Det handlar alltid om att deras ex har varit jävligt elaka. Så först är det värsta snyfthistorien och hela publiken uttrycker sig i fraser som "naaaw" och enstaka mummel så som "poor guy" .
2. Personen i fråga, detta ex då, kommer in på scen och person nummer ett förklarar sin kärlek till person nummer två genom att berätta att han/hon fortfarande har känslor. Då berättar person nummer två att denna då har skaffat en ny.
3. Person tre kommer då in och det blir ett fasansfullt liv mellan person ett och person tre. Någon av dem tar gärna av sig tröjan. Fråga mig inte varför men så vill dem agera. Jerry Springer ställer då lite undrande frågor om hur tankegångarna går hos dessa deltagare och publiken jublar och skriker för full halls "JERRY, JERRY, JERRY." Jerry rodnar lite och ber alla vara tysta så han kan fortsätta med sina problemlösningar.
4. I detta skede visar det sig att person nummer ett också har en ny, som står bakom kulisserna. Detta vet inte person ett om utan blir jätte förvånad när person nummer fyra kliver in med bestämda steg och ska spöa skiten ur person nummer två. Konstigt nog efter som person nummer fyra borde spöa sin nyblivne partner.. eller?
Under tiden, i all dess tumult, springer det omkring ordningvakter som ska göra sitt yttersta för att stoppa alla bråk.
5. Om dem har haft mycket tid på sig att skriva manuset kommer det in en person nummer fem som råkar vara någon som både person nummer ett och person nummer två har haft lite vänsterprassel med under deras tid.

Så nästa gång ni tittar på tv och Jerry Springer kommer upp i rutan. Följ dessa punkter och ni kommer se att dem
stämmer.

Kommentarer
Postat av: Jeppz

Grymt bra inlägg! Och JA! Jerry Springer äger! Det är bäst när de tar in otrogna bögar och dom börjar slåss med varandra. Det är underhållning!

2008-01-30 @ 09:51:12
URL: http://liljebladh.blogg.se
Postat av: Sara

Det roligaste var nog ett avsnitt för ganska länge sedan då person nr.3 (om jag minns rätt) bestämde sig för att försöka ge sig på självaste Jerry istället för person nr.1. Som tur var fanns ordningsvakterna som vangligt nära till hands men Jerry såg lite lagom chockad ut sådär, stackarn!

2008-01-30 @ 11:12:26
URL: http://femtondeapril1990.blogg.se
Postat av: Kapten Modigh

Det mest underhållande tycker jag är när Jerry själv i avslutningarna av showen håller nån form av försoningstal som går ut på att kort och gott:
"Ta hand om varandra"

Snacka om moral x 2

2008-01-30 @ 14:15:49
URL: http://modighsloggbok.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Eller kanske när det blev midget-fight? Mycket underhållande!

2008-01-30 @ 17:42:11
Postat av: macke

Vi skulle kunna säga att det är ett mycket underhållande program!

2008-01-30 @ 23:00:33
Postat av: Pauline

Det är askul ju! :D

2008-01-30 @ 23:37:54
URL: http://fanciful.blogg.se
Postat av: Macke

Lever du Bambi?
Det värsta vore om allt skådespel var sant!

2008-01-30 @ 23:40:36
URL: http://mackemaxter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0