jag trodde aldrig..

.. jag skulle säga det här. Men jag tar fan en paus. Vilket jag iof påbörjade förra veckan men nu är det officiellt.
Anledning är att jag inte har tid.


Peace

Song for Aberdeen

Babe, it was the last time I forgave you...

Bra fredag!

Skiterik fyllde 20 i fredags och det skulle firas.. Hej jävlar vilken fest det blev. Gick ut med 200 spänn och tänkte att det här kommer bli lugnt. Vad jag hade missat var att Sonny hade fått en saftig lön och han kände för att bjuda på hela kvällen. Så ett gäng glas vin senare så var man i fin fin form och man stötte på nytt och gammalt folk som hade sina positiva fördelar.

Tjena hej


Fakta

Visste ni föresten att Cat stevens mamma kommer från Gävle?
Hade själv ingen aning

Svar på tal

Kissie ställde tydligen in sin intervju idag. Så man fick inte chansen att säga sitt..
Anledningen till skrivandet om kissie är att hon är en synnerligen intressant person. Det är just sådana människor som man aldrig slutar förvåna sig över. Men om sanningen ska fram så måste jag ju tyvärr meddela att jag inte har något speciellt tycke för flickan. Hon saknar en intelligens av allmänt vetande. Jag vill inte vara ytlig men sen är hon ju faktiskt ingen skönhetsgudinna. Det är synd att jag inte får mothugg från henne utan från några lösa anhängare. Fick information idag om att hon anländer nästa vecka istället. Hela hennes intervju kommer ju dokumenteras så ni kommer få höra den också..

Fick mail från Mr manager idag om att en ny tränare är på väg. Jag hade hoppats på lite mer ledighet! på tal om hockey.. Kul för Rögle att ta sig till Elitserien. Skönt att lillebror slog ut storebror!

Imorgon...

... kommer det bli en rolig dag. Kissie kommer till plugget och det finns ett par möten jag skulle vilja skåda från ovan. För er som inte vet så raggade Filip Alberts upp Kissie på tunnelbanan för några helger sedan av en ren slump antar jag. Men deras blickar måste mötas. Jag vill bara se hennes reaktion! Sen såklart vårat möte, jag kommer ge arga blicken och kanske skicka iväg en kockosboll i huvet på henne, hon därimot kommer nog inte förstå ett smack. Vilket nog är lika bra! Det lades tydligen upp en ganska rolig video på henne på Youtube.com. Sök på någonting "... feat kissie.blogg.se" kommer inte exakt ihåg vad det stog innan men ni kommer hitta den! Hon visar sin riktiga personlighet, och den speglar inte riktigt hennes blogg måste jag säga.

Snart börjar Scrubs. 

Tjena hej!  

nära nu..

Studenttider närmar sig och jag försöker reflektera lite emellanåt vad jag lyckats med.. Det är alltid roligt att upptäcka att jag inte lyckats uträtta speciellt mycket. Gått i skolan har jag gjort, nästan alla uppgifter har jag klarat av. Har nog mest spridit glädje i skolan.. Det har varit mitt främsta vapen. Imorgon måste jag göra den där jävla affischen till skivan. Angående skivan, Ni som vill köpa biljetter är välkomna att höra av er.
Fan att ett år extra ändå inte tog så långt tid. Jag tänkte på hösten att det skulle bli det längsta året någonsin. Men så säger man väl alltid, fan vad tiden går fort när man har roligt. För roligt har jag haft trots allt.
Har glömt och nämna att det var en riktigt rolig fest hemma hos Matte i lördags med Hawaiitema. Palmer och solstolar fyllde kåken från grund till tak. Sen att det inte riktigt slutade som jag hade väntat mig är en annan historia. Men det var trevligt allt som allt.



Bruce Springsteen 4 Juli... Kommer bli sjukt!

Alla mot Isberg

Nu är jag trött på Isbergs bitterhet. Jag väljer nog att rikta mig till Isberg gånger två. Den ena hör man aldrig av längre och den andra har man aldrig hört av, någonsin. Men de är väl för upptagna med att stå i soljuset...



...Sen när glimtar solen på kvällstid under tak ?

Bokslut och tomma magar

Sitter i plugget och äntligen går det att uppdatera!
Arbetar på ett bokslut som troligtvis kommer bli en negativ läsning. Inget man vill som VD gå ut med såhär i media, Men eftersom bokslutet är till för allmän läsning så kan jag lika gärna meddela det redan här och nu. Jag kommer nog skylla på min lägst betalda anställd Sala. Måste nog börja fundera på och kicka honom.
Fystesterna i ishallen senare idag lockar inte speciellt mycket det heller.

Rykterna säger att Kissie kommer nästa torsdag.. Jag ska nog släppa allt fokus och bara inrikta mig på hennes undergång!


RSS 2.0